Eco2+ Technologie

Een klein bedrijf met een topservice

Als installateurs van zuinige centrale verwarming leggen we bij Eco2+ uit Temse de nadruk op uw comfort én op het milieu: gascondenstatieketels, boilers voor warm water, warmtepompen, naar wens in combinatie met thermische of fotovoltaïsche zonnepanelen. We staan in voor audit en advies, én een perfect afgewerkt resultaat. Bovendien kan u rekenen op ons voor onderhoud en herstellingen 24/24 7/7.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van warmtepompen waar we trots op zijn

  • Kleine energiecentrale in een moderne villa met zwembad
  • Kruibeke
Eco2+ Technologie - Kleine energiecentrale in een moderne villa met zwembad - Kruibeke
> Meer
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies
E

Installatie thuisbatterij

Met een thuisbatterij van Viessmann verbruikt u de opgewekte stroom van uw zonnepanelen maximaal zelf. De thuisbatterij slaat uw zelf geproduceerde zonne-energie op om later te gebruiken. Op deze manier neemt u minder stroom op uit het net en kan u verbruikspieken vermijden met als resultaat: een lagere energiefactuur.

 
Vraag vrijblijvend advies

Werkzaam in Oost-Vlaanderen en Antwerpen

Sint-Niklaas, Belsele, Sinaai-Waas, Beveren, Haasdonk, Kallo, Melsele, Vrasene, Doel, Kieldrecht, Verrebroek, Elversele, Steendorp, Temse, Tielrode, Bazel, Kruibeke, Ruppelmonde, Waasmunster, Breendonk, Liezele, Puurs, Ruisbroek, Bornem, Hingene, Mariekerke, Weert, Lippelo, Oppuurs, Sint-Amands, Boom, Blaasveld, Heindonk, Tisselt, Willebroek,Wilrijk, Hemiksem, Schelle, Aartselaar, Hoboken.