Eco2+ TechnologieViessmann installatiebedrijf

Krimperslaan 4E
9140 Temse
03 877 78 87
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van warmtepompen waar we trots op zijn

  • Kleine energiecentrale in een moderne villa met zwembad
  • Kruibeke
Eco2+ Technologie - Kleine energiecentrale in een moderne villa met zwembad - Kruibeke
> Meer

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies

Een klein bedrijf met een topservice

Als installateurs van zuinige centrale verwarming leggen we bij Eco2+ uit Temse de nadruk op uw comfort én op het milieu: gascondenstatieketels, boilers voor warm water, warmtepompen, naar wens in combinatie met thermische of fotovoltaïsche zonnepanelen. We staan in voor audit en advies, én een perfect afgewerkt resultaat.  Bovendien kan u rekenen op ons voor onderhoud en herstellingen 24/24 7/7.

Werkzaam in Oost-Vlaanderen en Antwerpen

Sint-Niklaas, Belsele, Sinaai-Waas, Beveren, Haasdonk, Kallo, Melsele, Vrasene, Doel, Kieldrecht, Verrebroek, Elversele, Steendorp, Temse, Tielrode, Bazel, Kruibeke, Ruppelmonde, Waasmunster, Breendonk, Liezele, Puurs, Ruisbroek, Bornem, Hingene, Mariekerke, Weert, Lippelo, Oppuurs, Sint-Amands, Boom, Blaasveld, Heindonk, Tisselt, Willebroek,Wilrijk, Hemiksem, Schelle, Aartselaar, Hoboken.